ویژگی های بهترین جراح پروتز سینه

ما در این مقاله سعی داریم شما را با ویژگی های بهترین جراح پروتز سینه آشنا کنیم. همه دوست دارند ظاهری زیبا داشته باشند و از ظاهر خود احساس رضایت کنند. برای زنان، کاشت سینه می تواند یکی از بهترین راه ها برای بهتر شدن احساس رضایت درونی، بدن و کیفیت زندگی آن ها باشد. عواملی مانند کم شدن وزن، بیشتر شدن سن یا سایر عواملی که شکل بدن را تغییر می‌دهند، بیشتر می‌توانند شکل و استحکام سینه‌های شما را تغییر دهند و بر زیبایی سینه تأثیر منفی بگذارند. برای آشنا شدن با ویژگی های بهترین جراح پروتز سینه با ما همراه باشید.

جراحی پروتز سینه چیست ؟

در جراحی پروتز سینه از پروتزهای مصنوعی به منظور بیشتر شدن سایز سینه و بهتر شدن ظاهر سینه ها استفاده می شود. روش های دیگری برای بیشتر شدن سایز سینه وجود دارد، مانند تزریق ژل و تزریق داروی هورمونی. اما از آنجایی که این روش ها کوتاه تر و دارای عوارض هستند، متخصصان ترجیح می دهند با استفاده از پروتزهای مصنوعی مشکل را حل کنند. اگر شما هم جز افرادی هستید که از سایز سینه خود ناراضی هستید، فم سینه هایتان مناسب نیست، سینه هایتان شل و افتاده است می توانید از این روش استفاده کنید.

جراحی پروتز سینه چیست ؟

قسمت های متفاوت سینه زنان :

سینه زنان بخش های مختلفی دارد که در ادامه با آن آشنا می شوید :

لوب ها :

هر سینه از 15 تا 20 قسمت تشکیل شده است که همگی نوک سینه را احاطه کرده است.

بافت غده ای :

هر لوب شامل قطعات کوچک تری به نام لوبول است که مسئول تولید شیر در دوران شیردهی است.

مجاری شیر :

این بخش شامل لوله ها یا مجاری کوچکی است که شیر را از لوبول به نوک پستان می برد.

نوک پستان :

محل نوک پستان در مرکز آرئول است، هر نوک پستان حدود 9 مجرای شیر و عصب دارد.

رگ های خونی :

رگ های خونی در همه جای سینه ها، قفسه سینه و بدن وجود دارند و جریان دارند.

اعصاب :

صدها رشته عصبی در نوک سینه ها وجود دارد.

هدف از انجام جراحی پروتز سینه چیست ؟

پروتزهای سینه به غیر از کاربرد زیبایی برای جذاب‌تر کردن سینه‌های زنانه، می‌توانند در ابعاد دیگری مانند درمان نقش داشته باشند. این جراحی با دو هدف کلی انجام می شود که در ادامه ان ها را بررسی می کنیم :

جنبه درمانی :

بسیاری از زنان افسرده پس از سرطان سینه و برداشتن بافت سینه خود می توانند از این روش محبوب زیبایی سینه بهره مند شوند تا اندام های خود را به شکلی زیبا بازگردانند و طبیعی به نظر برسند.

جنبه زیبایی :

برخی از زنان با هدف بیشتر شدن سایز و حجم سینه جراحی پروتز سینه انجام می دهند. این خانم ها از ظاهر سینه یا نامتقارن بودن سینه خود ناراضی هستند، سپس تصمیم به جراحی می گیرند که معمولاً هدف از آن بیشتر شدن اعتماد به نفس زنان است.

چه افرادی برای جراحی پروتز سینه مناسب هستند ؟

عمل پروتز سینه به بیشتر شدن سایز و جذابیت سینه خانم ها کمک می کند و به این ترتیب هر خانمی که درگیر این مشکل باشد با رعایت شرایط خاصی می تواند این عمل را به خوبی انجام دهد. البته در میان زنانی که به دلیل تغییرات طبیعی مانند بارداری و شیردهی دچار افتادگی و تغییر شکل سینه های خود می شوند، برخی افراد نسبت به سایرین محبوبیت بیشتری برای انجام چنین جراحی دارند.

گروه دیگری از زنان وجود دارند که از نظر ژنتیکی سینه های کوچکی دارند و از این اتفاق مادرزادی رنج می برند که می توانند از این جراحی بهره مند شوند. برخی از خانم ها از عدم تقارن سینه هایی که به دلایلی ایجاد شده شکایت دارند که می خواهند به سینه های خود فرم و فرم یکسانی بدهند. زنانی که به دلیل سرطان سینه مجبور به ماستکتومی می شوند می توانند از انواع پروتزها برای پر کردن فضای خالی سینه استفاده کنند. هر فردی که از سلامت جسمی و روحی برخوردار باشد می تواند درخواست این جراحی را بدهد.

معایب و عوارض جراحی پروتز سینه :

جراحی پروتز سینه مانند روش های دیگر دارای معایب و عوارضی است که در ادامه با آن ها آشنا می شوید :

  • نارضایتی از ناحیه و اندازه پروتز سینه
  • قرمزی و التهاب پوست اطراف سینه
  • زخم و جراحت
  • تورم غیر معمول
  • تغییر شکل پروتز
  • حس سوزش
  • سروما
  • خونریزی
  • بی حسی نوک سینه ها
  • عفونت
  • چروکیده یا موج دار شدن
  • انقباض کپسولی
  • نشت سیلیکون

هدف از انجام جراحی پروتز سینه چیست ؟

پارگی پروتز های سینه چگونه است ؟

پروتز سینه بسیار قوی است و به راحتی پاره نمی شود. این احتمال باید در نظر گرفته شود. اگر فرم سینه شما از نمک باشد، پس از پاره شدن، آب و نمک داخل آن ظرف چند روز خارج می شود و پس از آن سینه به حالت اولیه خود باز می گردد. به این ترتیب متوجه پارگی پروتز سالین می شوید. محلول آب نمک توسط بدن جذب می شود. در مورد پروتزهای سیلیکونی وضعیت کمی متفاوت است.

به خاطر محتویات ژلاتینی و ضخیم این پروتزها در صورت شکستن با سرعت کمتری نشت می کنند و به مرور زمان متوجه شکستگی خواهید شد. ژل سیلیکون جذب بدن نمی شود و برای از بین بردن آن باید با بهترین جراح سینه مشورت کنید. نشانه ترکیدن پروتز تغییر در شکل و سایز سینه، سفت و متورم شدن پستان، تشدید درد، پارگی پروتز امکان دارد باعث به وجود آمدن انقباض کپسولی شود. امکان دارد پروتز سیلیکونی نشانه ای نداشته باشد.

انواع پروتز سینه

پروتز سینه به دو دسته گرد یا مدور و قطره اشکی یا آناتومیکال تقسیم می شود. در ادامه با انواع پروتز سینه آشنا می شوید :

پروتز پستان گرد :

این نوع پروتزهای سینه از نظر ظاهری مانند یک نیمکره به نظر می رسند، بنابراین در صورت چرخش در سینه باعث تغییر شکل سینه نمی شوند. پروتز گرد به افرادی که فرم اولیه سینه آن ها مناسب است، افرادی که تمایل به داشتن سینه هایی با برجستگی زیاد دارند، افرادی که دارای بافت سینه نرم هستند توصیه می شود.

پروتز سینه قطره اشکی یا آناتومیکال :

این نوع سینه‌ها به شکل طبیعی سینه شباهت دارند به طوری که قسمت بالایی آن‌ها صاف‌تر از قسمت پایین است، به طور کلی یک جراح سینه خوب برای خانم‌هایی که می‌خواهند سینه‌هایی طبیعی داشته باشند، پروتزهای اشکی پیشنهاد می شود.

دلیل تعویض پروتز سینه چیست ؟

پروتزهای سینه بسیار مقاوم هستند، اما نمی توان گفت که تا آخر عمر دوام خواهند داشت. بسته به موقعیت، امکان دارد فرد نیاز به تعویض پروتز سینه داشته باشد. به گفته این جراح، پروتزها در حالت عادی بین 10 تا 15 سال عمر می کنند و پس از این مدت، امکان تعویض آن ها افزایش می یابد. اما اگر پروتز و پروتز سینه مشکلی ایجاد نکرده باشد، جراح نیازی به تعویض یا برداشتن ایمپلنت نمی‌داند. در هر صورت امکان دارد با توجه به عواملی مانند عدم ثبات وزن، بالا رفتن سن و سال، بارداری و شیردهی فرم سینه ها دچار تغییراتی شده و پس از آن فرد تصمیم به انجام عمل تعویض پروتز سینه بگیرد.

ویژگی های بهترین جراح پروتز سینه

این جراحی با توجه به حساسیت بسیار بالایی که دارد، باید توسط جراحی انجام شود که خود را در زمینه جراحی پروتز سینه ثابت کرده باشد. بهترین جراح پروتز سینه دارای ویژگی هایی است که می توان از آن ها برای متمایز کردن استفاده کرد. در ادامه به ویژگی های بهترین جراح پروتز سینه می پردازیم :

  • مدارک معتبری از مراکز آموزشی معتبر دارد که نشان می دهد آموزش های لازم را دیده و از تخصص لازم برخوردار است.
  • دانش و آگاهی در زمینه جدیدترین روش های جراحی پروتز سینه را دارد.
  • مشاوره و راهنمایی دقیق و دلسوزانه برای مشتری برای تصمیم گیری بهتر ارائه می دهد.
  • در استفاده از روش های مختلف جراحی پروتز سینه تجربه و مهارت داشته باشد.
  • دارای سابقه کاری قابل دفاع در زمینه جراحی پروتز سینه باشد.
  • برای جلوگیری از هرگونه خطر و عواقب منفی از بهترین برند پروتز سینه استفاده کند.
  • از بهترین و جدیدترین تجهیزات پزشکی در حین جراحی برای بیشتر شدن ایمنی فرآیند جراحی استفاده کند.

پروتز سینه بعد از سرطان چگونه است ؟

زنانی که سرطان سینه در آن ها تشخیص داده شده و بافت سینه آن ها در حین جراحی برداشته شده است، می توانند با انجام جراحی پروتز سینه، سینه خود را بازسازی کنند. ماستکتومی یک روش جراحی است که در آن بافت پستان برای جلوگیری از گسترش تومورهای سرطانی به سایر قسمت‌های سینه برداشته می‌شود.

اما پس از برداشتن بافت سینه، شکل غیرطبیعی در سینه‌های زنان ایجاد می‌شود و به همین دلیل این زنان به دنبال راهی برای جبران بافت برداشته شده هستند. پروتز سینه یکی از بهترین گزینه هایی است که با آن می توانید سینه هایی بزرگ و جذاب داشته باشید. در بسیاری از موارد جراحی ماستکتومی همزمان با جراحی پروتز سینه انجام می شود. انجام همزمان این دو جراحی این مزیت را دارد که دوره نقاهت در یک مرحله کامل می شود و خانم ها بعد از بهبودی نتیجه بهتر و مطلوبی را خواهند دید.

ویژگی های بهترین جراح پروتز سینه

پروتز سینه و شیر دهی :

اگر عمل جراحی به درستی انجام شود، در مواردی که پروتز سینه زیر عضله قرار گیرد، فرد مشکلی در شیردهی ندارد. برای جراحی پروتز سینه محدودیت سنی وجود ندارد. اما در بیشتر مواقع توصیه می شود فردی که تصمیم به انجام این عمل می گیرد ابتدا به بلوغ کامل رسیده باشد و این عمل بعد از ازدواج و بارداری انجام شود تا مشکل ایجاد نشود.

اما امروزه با پیشرفت های علمی در این زمینه، فرد می تواند حتی قبل از بارداری از پروتز سینه استفاده کند. در مواردی که پروتز زیر بافت غده سینه قرار می گیرد، در صورت عدم صلاحیت پزشک، امکان دارد مقدار کمی یا قسمتی از مجاری شیر آسیب دیده و شیردهی به طور کامل یا جزئی قطع شود. هم روش استفاده از پروتز و هم مهارت جراح پروتز سینه در توانایی فرد در شیردهی تاثیر دارد.

ماندگاری جراحی پروتز سینه چقدر است ؟

پروتز سینه دائمی نیست و باید بعد از چند سال تعویض شود. به همین دلیل باید سالانه معاینات لازم را برای اطمینان از فرسودگی پروتز انجام دهند. دوام این پروتزها به عوامل مختلفی از جمله جنس و کیفیت آن بستگی دارد.

انواع جنس پروتز سینه :

جنس پروتز سینه انواع مختلفی دارد که در ادامه با آن ها آشنا می شوید :

پروتز سالینی :

این نوع پروتزها حاوی آب نمک استریل شده هستند و برای افراد بالای 18 سال استفاده می شود. اگر این پروتزها بشکنند، محلول داخل آن جذب بدن می شود.

پروتز سیلیکونی :

این پروتزها حاوی ژل سیلیکون هستند و به دلیل ظاهر طبیعی ترشان محبوبیت بیشتری دارند. از آنجایی که این پروتزها انعطاف پذیرتر هستند، برش کوچکتری برای قرار دادن آن ها لازم است و جلوه زیباتری به بدن می دهد. در صورت پارگی این نوع پروتز ها مواد خارج نمی شود اما برای احتیاط باید مرتب به پزشک مراجعه کرد تا در صورت لزوم تعویض شود.

پروتز ثابت :

این پروتزها گرانتر از سایر پروتزها هستند، اما مزایای آن ها بیشتر است. در این نوع پروتز در صورت ایجاد پارگی ظاهر آن تغییر نمی کند و شکل سینه به طور محسوسی تغییر نمی کند. اما برای وارد کردن آن نیاز به برش بزرگتری دارد.

جراحی پروتز سینه چه مراحلی دارد ؟

مراحل پروتز سینه عبارتند از :

بیهوش کردن بیمار :

ابتدا بیمار باید بیهوش باشد. این جراحی با بیهوشی عمومی انجام می شود تا بیمار متوجه جراحی نشود و دردی احساس نکند.

ایجاد برش :

بعد از بیهوش شدن بیمار، بسته به روشی که جراح استفاده می کند، برشی در محل خاصی ایجاد می شود. محل برش می تواند در اطراف آرئول، برش دور ناف، برش در ناحیه زیر بغل، برش در چین زیر سینه باشد.

قرار دادن پروتز در ناحیه برش :

بعد از برش ها نوبت به قرار دادن پروتزها می رسد. پروتز زیر ماهیچه های سینه ای یا پشت بافت سینه قرار می گیرد. بسته به مواردی مانند سن فرد، وضعیت جسمانی بیمار و تشخیص پزشک، متفاوت است.

بخیه زدن ناحیه برش :

پس از قرار دادن پروتزها در محل مناسب، محل برش بخیه می شود. در نهایت ناحیه بخیه بانداژ شده و سوتین طبی پوشانده می شود.

انواع پروتز سینه از لحاظ حجم

پروتز سینه از لحاظ حجم و برجستگی به سه دسته زیر تقسیم می شود :

پروتز با برجستگی کم :

این پروتزها به دلیل عرض پایه زیاد، کمترین برجستگی را دارند. هنگامی که این ایمپلنت‌ها را از پهلو نگاه کنید صاف به نظر می ­رسند. با این حال، ظاهری طبیعی ­تر داشته و احتیاج به برش جراحی کمی دارند. خانم‌­هایی با پهنای سینه کامل و قاب سینه پهن برای کاشت این نوع ایمپلنت مناسب هستند.

پروتز با برجستگی متوسط :

این پروتزها قطر پایه کمتری دارند و بر خلاف پروتزهای Low profile، برجستگی بیشتری دارند. این پروتزها استاندارد طلایی هستند زیرا اجازه می دهند سینه­‌ها طبیعی به نظر برسند بدون اینکه به پری و حجم آن آسیبی وارد شود. زنان با عرض سینه متوسط ​​مناسب استفاده از این پروتز هستند.

پروتز با برجستگی زیاد :

ایمپلنت­ های پروفیل­ بالا در مقایسه با پروفیل­ متوسط ​​و کم، باعث برجستگی بیشتری می‌ ­شوند. این ایمپلنت‌­ها پهنای پایه بسیار کمی دارند بنابراین به سینه ظاهری پرتر و گردتر می ­دهند. در این نوع ایمپلنت‌­ها برجستگی در قسمت بالایی سینه­ متمرکز شده است. استفاده از این ایمپلنت‌ها برای خانم‌­هایی با عرض سینه کم و اندازه کاپ کوچک مناسب است. این نوع پروتزها حداکثر برجستگی را با کم­ترین قطر پایه ارائه می ­دهند.

جراحی پروتز سینه چه مراحلی دارد ؟

کلام آخر

قبل از انجام این جراحی سعی کنید بهترین کلینیک و بهترین دکتر پروتز سینه در زعفرانیه را انتخاب کنید و با آگاهی دست به انجام این روش بزنید. درباره ویژگی های بهترین جراح پروتز سینه اطلاعات کسب کنید تا دچار خطرات و عوارض نشوید. ممنون از این که تا آخر این مقاله همراه ما بودید. نظرات و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید.

5/5 - (1 امتیاز)

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

پست های مرتبط